Miljö

Vi på Sundbybergs FlyttExpress arbetar ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi gör detta inom ramen för vårt certifierade miljöledningssystem enligt ISO 14001.

Miljöarbetet är viktigt. Dels för att vi vill göra rätt för oss och dels när vi märker att det är en viktig fråga för dig som kund.

Fokusområden

Vårt miljöarbete är inriktat på vissa fokusområden:

Transporter

Vi är duktiga på att packa effektivt och kan jämfört med en privatperson spara in lastutrymme. Därför blir det mer effektiva transporter.

Kartonger

Kartonger förbrukar vi mycket av! Våra kartonger är av hög kvalitet och kan användas många gånger. Det är därför vi är noga med att samla in dem istället för att köpa nya. Våra kartonger är tillverkade av återvunnet papper från ISO 14001-certifierade leverantörer.

Energi

Vi köper Bra Miljöval-el, vilket innebär att elen kommer från sol, vind och redan utbyggd vattenkraft. Vi har lågenergibelysning på magasinen och har dessutom tagit bort onödig belysning helt och hållet. Vi har värmer magasinen med fjärrvärme som kommer från spillvärme.

Källsortering

Vi ser till att avfallet sorteras enligt era önskemål. Vi har tillstånd att köra farligt avfall, vilket el-avfall såsom TV och datorer klassas som. Därför kan du som kund vara trygg med att avfallet hamnar på rätt ställe.

ISO 140001- certifiering

Vi har ISO 14001- certifiering företaget vilket innebär att vårt miljöarbete uppfyller internationella krav. Att vi uppfyller kraven kontrolleras regelbundet av en utomstående person som säger till om vi behöver förbättra något.

Miljöpolicy

Vill du se vår miljöpolicy, kan du klicka här!

Har du förslag på vad vi kan förbättra? Har du andra frågor? Kontakta Annette Edenvald som är vår miljöansvarige!

Besök oss på Facebook

Bokmärk/Dela/Tipsa en vän:

begär offertförslag för flytt